Sizlerin hayatını kolaylaştırmak adına sizlere en iyi ürünleri üreten ve sunan Vaillant, satış sonrası teknik servis hizmetleriyle de Kartal’da sizlerin her zamanda yanında yerini almaktadır. Tüm sorun ve beklentilerinize en kısa sürede cevap vermek, mümkün olan en iyi teknik servis hizmetlerini sağlamak temel hizmet politikamız içinde yerini almaktadır.

Müşterilerimizle ilgilenen teknik ekip personelimiz her zaman alanında uzman ve tecrübeli, nitelikli kişilerden oluşmuş olup sizlere maksimum hizmet kalitesini sağlayabilecek imkana sahip konumdadırlar. Sahip olduğunuz ürünlerinizdeki teknik aksaklıklar için en iyi çözümleri sunabilen teknik ekibimiz sizlerin kafasında en ufak bir soru işareti kalmadan problemlerinize en etkin çözümler sunarak müşteri memnuniyetini sağlayacaklardır.

Kalitenin Adresi: Özel Vaillant Servis

Teknik servis kapsamında sizler için temin ettiğimiz tüm yedek parçalar 1 yıllık garanti ile Vaillant güvencesi altına alınmış olup yedek parça değişimindeki oluşabilecek problemlerinizi sıfıra indirmekteyiz. Ayrıca, her türlü sorun, istek ve şikayetleriniz için 7/24 çağrı merkezimiz sizlere yardımcı olabilmek için hizmet verilmektedir. Her daim kalitenin, güvenin ve en iyi hizmetin sahibi olan Vaillant Teknik Servislerimiz Kartal’ da her zaman sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyacaklardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir