Hızır Aydın tarafından kurulan İnci Davetiye, şu anki geniş kapsamlı haline gelene dek büyük gelişmelerden geçmiş ve 1978 yılında kurulmuştur. Kurulumu zamanında küçük bir işletme olarak var olmasının yanında ayrıca matbaa olarak kartpostal üretimi de yapmaktadır. Bu üretim ağını da genişletmek amacı ile üretimde çeşitlilik yoluna girmesi de oldukça kısa sürmüştür çünkü İnci Davetiye, her daim kendi çalışma prensipleri ve ilkeleri doğrultusunda ilerlemelere açık şekilde hareket etmektedir.

Üretim aşamasında takvim, imsakiye, bloknot, tebrik posterleri, resim dosyası gibi seçeneklere yer vermesinin yanında davetiye işine de girerek, davetiyeler ile ilgili uzmanlaşma kısmında büyük bir başarı elde etmiştir. Böylece de 1984 yılında marka ismini almış ve İnci Davetiye olmuştur.

Kendini gelişime Adayan Bir İsim, İnci Davetiye!

Düğün davetiyesi seçimlerinde oldukça özel seçimler yapmak isteyenlerin, çift olarak ruhlarını yansıtmak niyetinde olanların ya da bambaşka, farklı tarzlara sahip olanların tamamen müşteri memnuniyetini tadabileceği bir isim ola İnci Davetiye, gerçekten de bu konuda oldukça büyük bir başarı sahibidir. Sizlere gerekli olan ürün çeşitliliğini sunmasından ötürü, yüzlerce çeşit arasından size ait olanı bulmanızı sağlamaktadır.

Ayrıca üretim sırasında sektöründeki yerine yakışır şekilde yüksek kalite barındırmaktadır. Firma buna ek olarak sadece yüksek kaliteye değil fiyatlandırmanın da bir hayli uygun tutulmasına da önem vermektedir. Bunun yanında ucuz satışına ek indirimler ve kampanyalar da sunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir