LG, yeni bütçe dostu akıllı telefon modelini ABD’de tanıttı. Şirketin LG K31 isimli yeni akıllı telefon modeli, 3.000mAh kapasiteli batarya, 2GB RAM, 32GB dahili depolama alanı ve ikili arka kamera kurulumu ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda fiziksel parmak izi okuyucusuna da sahip olan cihazda Google’ın en yeni Android 10 işletim sistemi ön yüklü olarak bulunuyor.

LG K31 Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan LG K31 modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon su damlası çentiğine sahip bir ekran ile birlikte geliyor. Bu ekranın çerçeveleri, segmentindeki diğer markaların modellerine göre daha kalın gözküyor. Özellikle de alt çerçevesi bir hayli kalın duruyor. Akıllı telefonun arka bölümünde ise yatay olarak konumlandırılmış olan ikili kamera kurulumu ve bir adet LED flaş içeren kamera modülü yer alıyor.

Cihazın yine arka bölümünde bir fiziksel parmak izi okuyucu bulunuyor. LG K31’in alt bölümünde micro USB bağlantı noktası yer alıyor. Aynı zamanda cihazda 3,5mm kulaklık girişi de mevcuttur. LG yeni akıllı telefon modelini plastik bir arka panel ile sunuyor ve bu noktada sadece gri renk seçeneği bulunuyor.

Ekran Özellikleri

Akıllı telefon 5,7 inç boyutunda bir LCD ekran ile geliyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 720 x 1520 olarak belirtiliyor. Ekranla alakalı bilinen tüm detaylar bu şekildedir. LG ekran konusunda piksel yoğunluğu, ekran/gövde oranı gibi detaylı bilgileri ne yazık ki sağlamıyor.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun ekranında su damlası çentiği olduğunu söylemiştik. Şirket bu noktada 5MP f/2.2 değerinde özçekim kamerası sunuyor. Arka bölümde ise LED flaşın eşlik ettiği ikili kamera kurulumu bulunuyor. Bu ikili kurulum ise 13MP F/1.8 değerinde geniş açılı ana kamera ve 5MP f/2.2 değerinde ultra geniş açılı kamera olarak müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

Batarya Özellikleri

Akıllı telefon 3.000mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte geliyor. Bu bataryayı cihazda bulunan micro USB bağlantı noktası üzerinden şarj edebiliyorsunuz. Cihazın fiyat etiketi ve segmenti dolayısıyla herhangi bir hızlı şarj özelliği bulunmuyor.

Donanım Özellikleri

LG’nin yeni bütçe dostu modeli, gücünü MediaTek’in Helio P22 yonga setinden alıyor. Bu yonga setine 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Cihazda bulunan microSD kart yuvası sayesinde depolama alanı kapasitesini arttırabiliyorsunuz. Akıllı telefon kutusundan Android 10 tabanlı LG UX 9.1 ara yüzü ön yüklü olarak çıkıyor.

LG K31 Özellikleri:

  • Ekran: 5,7 inç, 720 x 1520p, LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio P22
  • RAM: 2GB
  • Depolama: 32GB
  • Ön Kamera: 5MP
  • Arka Kamera: 13MP ana kamera ve 2MP geniş açılı kamera
  • Batarya: 3.000mAh
  • Boyutlar: 147,8 x 71,1 x 8,6 mm
  • Ağırlık: 146 g
  • İşletim Sistemi: Android 10 tabanlı LG UX 9.1
  • Renkler: Gri

LG K31 Fiyatı:

  • 2GB RAM + 32GB dahili depolama: $149,99

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like