Oppo, geçen hafta Çin’de düzenlediği etkinlik ile A92s modelini duyurmuştu. Ardından ise A12, A52 ve A72 modellerini arka arkaya tanıttı. Şimdi ise PriceBaba üzerinde Oppo A92 modelinin özellikleri ve tasarımları ortaya çıktı.

Oppo A92 render görüntüleri, ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş bir kamera deliğinin varlığını ortaya koyuyor. Akıllı telefon yan tarafına baktığımızda ise bu bölüme entegre edilmiş bir fiziksel parmak izi okuyucusu görüyoruz.

Akıllı telefonun arka tarafında dört kamera ve bir adet LED flaş içeren bir kamera modülü karşımıza çıkıyor. Oppo, yeni modelini “Parlak Beyaz, Alacakaranlık Siyahı ve Aurora Moru” olmak üzere üç farklı renk seçeneği satışa sunacak.

Sızdırılan bilgiler dahilinde Oppo A92 modelinin 6.5 inç HD+ IPS LCD ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Akıllı telefonun donanımsal özelliklerine bakmak gerekirse cihaz gücünü Qualcomm’un Snapdragon 665 yonga setinden aldığını söyleyebiliriz.

Akıllı telefonda 8GB RAM seçeneği sunulacak ve dahili depolama alanı olarak ise 128GB’lık bir alan bulunacak. Cihazı satın aldığınız zaman kutusundan Android 10 tabanlı ColorOS 7.1 arayüzü ile birlikte çıkacaktır.

Oppo A92 modelinin ön tarafındaki kamera deliğinde 16MP özçekim kamerası bulunmaktadır. Cihazın arka bölümünde ise dörtlü kamera modülü yer alıyor. Bu dörtlü modül 48MP birincil kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ve 2MP portre kamerasından oluşmaktadır.

Akıllı telefonun batarya özelliklerinden de bahsedelim. Telefonda 5.000mAh kapasiteli batarya yer alacak. Hızlı şarj desteği konusunda şu an herhangi bir bilgi yer almıyor, onu cihaz tanıtıldığı zaman göreceğiz. Telefonun tasarımına ve teknik özelliklerine baktığımız zaman Oppo A52 modeline benzer bir şekilde geleceğini söyleyebiliriz.

“Oppo A92 Modelinin Özellikleri ve Tasarımı Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like