Oppo tarafından yakın zamanda tanıtımı yapılacak olan Oppo Find X2 Neo modelinin render görüntüleri meydana çıktı. Görüntülenen cihazın Oppo Reno 3 Pro 5G modeli ile benzerliği dikkat çekti.

Oppo, geçen senenin sonlarına doğru Reno 3 Pro 5G akıllı telefonunun duyurusunu yapmıştı. Bu telefonun 4G modelini geçen günlerde tanıtan Oppo, şuan ise yeni bir modelin hazırlığını yapıyor. Oppo Find X2 Lite ile render görüntüleri ortaya çıkan Oppo Find X2 Neo modelinin Reno 3 Pro 5G modeli ile olan benzerliği ise gözlerden kaçmıyor.

Oppo Reno 3 Pro 5G modeli ile benzerliğinden dolayı bu cihazın Küresel pazara yeniden adlandırılmış bir versiyonu olması düşünülen Oppo Find 2X Neo modeli, aynı diğer cihazdaki gibi sol üst köşeye konumlandırılmış bir kamerayı içerisinde bulunduruyor. Ayrıca bu cihazda kenarlara doğru kıvrılan kavisli bir yapıya sahip ekran ile birlikte üst ve alt bölümleri fazlasıyla ince çerçeveler bulunmakta.

Oppo Reno 3 Pro modeline tasarım bakımından bu kadar fazla benzerlik gösteren bu telefonun donanım olarak da büyük ihtimalle benzer özelliklere sahip olması düşünülüyor. Oppo Reno 3 Pro modeli, 90 Hz yenileme hızı ile çalışan 6,5 inç Full +OLED bir ekran ile piyasaya sürülmüştü. Ayrıca bu telefonda 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile desteklenmiş bir Snapdragon 765G yonga seti bulunmaktaydı.

Yazılım olarak Android 10 tabanlı ColorOS 7.0 işletim sistemini kullanmakta olan Oppo Reno 3 Pro modeli, arka kısımında dörtlü bir kamera kurulumuna sahip. Kameralardan ilki 48 MP Sony IMX586 birincil sensör olarak yer almakta. Bu kamera ile 13 MP telefoto lens, 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP derinlik sensörü bulunmakta.

Bu yeni sızıntı tabii ki bu model hakkında kesin bilgiler içermiyor. Yine de bu yeni modelin tasarımı Oppo Reno 3 Pro modeline büyük bir benzerlik gösteriyor. Ancak bu iki modelin farklı pazarlar için üretilen aynı cihazlar olup olmadıklarını ilerleyen günlerde görebileceğiz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like