Realme, geçen Aralık ayında Buds Air gerçek kablosuz kulaklıklarını tanıttı ve bugün, 25 Mayıs’ta Buds Air Neo adlı yeni TWS kulaklık getireceğini duyurdu.

Realme ayrıca resmi Hint sitesinde bir tanıtım sayfası hazırladı ve Buds Air Neo’nun tasarımını ve özelliklerini ortaya çıkardı.

İlk bakışta, Buds Air Neo normal Buds Air gibi görünür, ancak daha Buds Air gövdesinde bulunan gümüş halkanın Buds Air Neo’da eksik olduğunu ve çift mikrofonların da görünmediğini fark edebilirsiniz, yani Çevre Gürültü Engelleme (ENC) teknolojisi ile gelmeyebilir.

Buds Air Neo, 13mm Büyük Bas Kuvvetlendirme Sürücüsü paketleyecek ve üç renk seçeneğine sahip olacak – Beyaz, Kırmızı ve Yeşil. Sonuncusu Realme Band’ın yeşil varyantı ile aynı renkte görünüyor.

Buds Air Neo, 13mm Bas Kuvvetlendirme Sürücüsü ile Gelecek
Buds Air Neo, Üç Renk Seçeneğine Sahip Olacak

Buds Air Neo, şarj kutusu ile toplam 17 saat ve onsuz üç saat oynatacak. Buds Air’in şarj kutusu bir USB-C bağlantı noktası ve kablosuz şarj desteği ile birlikte geldi, ancak Buds Air’in daha uygun fiyatlı bir versiyonu olması bekleniyor, çünkü Neo’da böyle olmayacak.

TWS kulaklıklar, Realme iddialarının normal moda kıyasla% 50 daha düşük gecikmeye sahip olduğu Süper Düşük Gecikme Modunun yanı sıra Çift Kanallı İletim özelliğine sahip olacak. Kulaklık ayrıca, aramaları cevaplamak, parçaları çalmak / duraklatmak / değiştirmek ve ses asistanını çağırmak için Anında Otomatik Bağlantı özelliğinin yanı sıra dokunmatik kontrollere de sahip olacak.

Realme, Pazartesi günü gerçekleşecek olan Buds Air Neo’nun fiyatını henüz açıklamadı. Ancak sızan bir poster, TWS kulaklıkların 2.999 INR (40 $ / 36 €) fiyatlandırılacağını gösteriyor – bu, normal Tomurcuklar Havasından 1000 INR (13 $ / 12 €) daha az.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like