Samsung, uygun fiyatlı modeller konusunda daha fazla çeşitte ürüne sahip olmak istiyor. Bu amaç doğrultusunda şirket, M serisini yeni Samsung Galaxy M01 modeli ile güçlendirmeyi düşünüyor. Galaxy M01, geçtiğimiz ayın başlarına doğru Wi-Fi Alliance sitesinde ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Google Play Console’da cihazın bazı teknik özellikleri listelenmiş durumda.

Yazı içinde yer alan ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi Galaxy M01, 720×1520 piksel çözünürlüğünde HD ekran ile karşımıza çıkacak. Akıllı telefonda ön kamera çözümü olarak su damlası çentiği tasarımı benimsenirken alt çerçevesi ise oldukça kalın bir şekilde sunulacak.

Google Play Console üzerinde yer alan bilgilere göre akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 439 yonga setinden alacak. Bu yonga setini Redmi 8A Dual modelinde de görmüştük.

Bu yonga setinin yanında en az 3GB olmak üzere RAM seçeneği sunulanacak. Söylentilere göre M01 modelinde en az 32GB’lık dahili depolama alanı bulunacak. Bunun yanında çift SIM özelliği ile birlikte gelen microSD kart desteği sayesinde cihazın depolama alanını genişletebileceksiniz.

Samsung Galaxy M01 modeli, Play Console’daki listeye göre Android 10 işletim sistemi sürümü ile birlikte gelecek. Bu da Samsung’un bu modelde özelleştirilmiş OneUI 2.0 arayüzünü kullanacağına işaret ediyor. samsung genel olarak giriş seviyesi modellerde çift kamera kurulumu ve büyükçe bir batarya kıllanıyor. Muhtemelen bu cihaz da öyle olacak. Ayrıca cihazda mavi, siyah ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunacak.

Şu anda Samsung Galaxy M01 modelinin ne zaman tanıtılacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak bu bilgi ortaya çıktığı an sizinle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

“Samsung Galaxy M01 Modeli, Google Play Console’da Göründü” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like