Samsung, amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Galaxy Note 20 serisini henüz piyasaya sürmedi ve yakın zamanda tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin yaklaşan modelleri hakkında son günlerde birçok sızıntı ortaya çıktı. Bazı sızıntılar teknik özellikleri ortaya koyarken bazı sızıntılar ise tasarımsal detayları açıklıyor. Şimdi ise Samsung Galaxy Note 20 modelinin duvar kağıtlarını indirebileceğiniz bir kaynak paylaşıldı.

Hintli bir akıllı telefon uzmanı olan Ishan Agarwal tarafından Galaxy Note 20 serisindeki modellerde resmi olarak yer alacak duvar kağıdı koleksiyonunun indirme bağlantısı paylaşıldı. Henüz akıllı telefonlar resmi olarak tanıtılmasa bile şimdiye kadar birçok resmi render görseli yanlışlıkla veya bilerek basına sızdırıldı.

Samsung ile ilgili yaptığı haberler ile bilinen SamMobile sitesi, paylaşılan bu Galaxy Note 20 duvar kağıdı koleksiyonunun resmi duvar kağıtlarından oluştuğunu doğruladı. Bunun yanı sıra Note serisi için tasarlanan bu duvar kağıtlarının son zamanlarda Galaxy Tab S7+ modeli için yapılan duvar kağıtları ile benzer tarzda olduğu belirtiliyor.

Galaxy Note 20 serisinde karşımıza çıkacak olan resmi duvar kağıtlarını buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Bu bağlantı sizleri Google Drive klasörüne yönlendirecektir. Drive klasöründe Note 20 serisinde yer alan 5 duvar kağıdı da bulunuyor. Aralarından birini veya birkaç tanesini seçip kolaylıkla yüksek kaliteli şekilde indirebilirsiniz.

Samsung, 5 Ağustos tarihinde Galaxy Unpacked etkinliğini düzenleyecek. Şirket bu etkinlik ile birlikte yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 20 serisi, yeni nesil Galaxy Watch modeli, tamamen kablosuz Galaxy Buds Live kulaklık modeli ve yeni nesil S Pen modeli tanıtılacak. Samsung tüm bu ürünleri düzenleyeceği etkinlik ile detaylarına kadar anlatacak.

“Samsung Galaxy Note 20 Duvar Kağıtlarını Buradan İndirin” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like