Samsung‘un M ve A serisindeki akıllı telefon modelleri şirketin en popüler ve en çok satan cihazlarından olma başarısını gösteriyor. Örnek olarak Galaxy A51 modeli, bu yılın ilk çeyreğinde dünya çapında en çok satanlar arasına girmiş durumda. Bu kadar ilgi gören cihazları olunca Samsung da orta seviye akıllı telefon modelleri için müjdeyi verdi.

Şirket yeni A serisi modellerinde önemli kamera iyileştirmeleri yapacak. Bu modellere OIS adı verilen optik imaj sabitleyici özelliğini sunacak. Bu yeni modeller yılın ikinci yarısında karşımıza çıkacak. Şirket, geçtiğimiz senelerde maliyetin arttığı ve elde edilen kazancın azaldığı için bu yeniliği bu seviyedeki cihazlar için eklememişti. Ancak şimdi durum değişmiş gibi görünüyor.

Bu durumun değişmesindeki neden OIS bileşenlerinin maliyetinin azalmış olması olabilir veya Samsung, pazar payını artırmak için bu modellerden daha az para kazanmayı da göze almış olabilir. Bazı uzmanlara göre Samsung yeni satış sorunları ile karşı karşıya kalabilir bu nedenle pazardaki konumunu güçlendirmelidir.

Yeni Samsung Galaxy A modellerinde OIS özelliğine sahip kameralar görmek heyecan verici olacaktır. Ayrıca bu cihazlara sahip olacak kişiler için de ilgi çekici bir özellik olarak öne çıkacaktır. Bunun yanında Samsung’un satış sayılarında da büyük bir artış gözlenebilir.

“Samsung, Orta Seviye Akıllı Telefon Modelleri İçin Müjdeyi Verdi!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like