Lazer cihazları özellikle kadınlar tarafından tercih edilmekte birlikte son dönemde erkekler tarafından da sıklıkla tercih edilmeye başlamıştır. Özellikle son yıllarda bu lazer cihazlarının çeşidi de artış göstermektedir. Tabii ki birçok merkezde bu tür lazer cihazlarının üretim işlemi yapılmaktadır. İşte bunlardan bir tanesi de Becas Medikal A.Ş olacaktır. Burada neredeyse tüm lazer cihazlarının üretim işlemi yapılmakla birlikte aynı zamanda da eğitim dahi verilmektedir. İşte bu lazer cihazlarından bir tanesi olan buz lazer cihazı da son dönemlerde oldukça rağbet görmektedir. Buna rağmen her klinikte bu cihazı bulmanız mümkün değildir daha çok bu işte belli adımları geçmiş ve kaliteli klinikler buz lazer cihazıyla işlem yapmaktadır.

Diode Lazer Cihazı

Lazer cihazlarının her birinin kendine özgün bazı artıları bulunmaktadır. İşte bunlardan bir tanesi de diode lazer cihazında karşımıza çıkmaktadır. Diode lazer cihazı her ten rengine uygun bir cihazdır ve herkes tarafından tercih edilebilir. Bunun yanı sıra birçok avantajı da bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de açık renkli tüyleri yok etme konusunda başarılı olmasıdır. Çünkü bu sebeple gözle görmenin pek de mümkün olmadığı açık renkli tüyler yok olacaktır. Bu da kişinin daha pürüzsüz bir tene sahip olmasını sağlıyor. Lazer epilasyon cihazları arasında en sık tercih edilenlerden bir tanesi de bu sebeple diode lazer cihazı olarak karşımıza çıkıyor demek mümkün olacaktır.

Hydra Facial Cihazı

Lazer epilasyon cihazlarının kullanım alanları da farklı oluyor. Bazıları bacak ve kol için daha uygunken bazıları da daha çok yüz için oldukça verimli sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Hydra facial cihazı da işte yüz için uygun olan lazer epilasyon cihazlarından bir tanesidir.

Yüz eğer siyah noktalıysa, çok yağlı bir görünüme sahipse ya da çok kuru bir görünümü varsa işte bu tür durumlarda ister istemez yüzünüz sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterecektir. İşte hydra facial cihazında yüzün en derinlerine nüfuz edilip gerekli temizlik yapılır ve tüm bunlar sadece tek bir seansta yapılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir