Amerika’da ikinci el araç sektöründe faaliyet gösteren ve Luxury Car piyasasında ciddi bir marka olan Uğuray Işık, Covid-19 sürecinde çalışmalarına hız verdiklerini ve daha çok araç sattıklarını açıkladı. Yatırım amacı olarak Amerikan vatandaşlarının da gayrimenkul ya da araca yatırım yaptıklarını söyleyen Işık, 2020 yılında bu sektörlerde rekor kırıldığını açıkladı. Özellikle milyon liralık lüks araçların satışlarını yaparak, ciddi bir piyasa oluşturan Işık, piyasaya yön veren şirketler arasında yer alıyor.

Güçlü bir ekip ile Miami’de faaliyetlerine devam eden Uğuray Işık, hem bölgenin turizm açısından dünyanın sayılı merkezlerinden olması ve hemde Miami’de gayrimenkul fiyatlarının da yüksek olmasından dolayı, Amerika’da luxury car araçların en fazlasının da yine Miami’de olduğunu söylüyor. Haliyle normal zamanlarda da hızlı bir ticaret olurken, şuan piyasanın araç ihtiyaçlarına cevap verebilmek için, diğer eyaletlerden de araç getirdiklerini anlatıyor.

“Restoranlar Faaliyetlerine Ara Verdik”

Amerika’da askeri lojmanlarda üç farklı restoranı bulunan Uğuray Işık, covid-19 tedbirleri nedeniyle şuan işletmelerinin kısmı olarak kapalı olduğunu vurguluyor. Devletin bu süreçte yardımlarının çok olduğunu belirten Uğuray Işık, yinede yetersiz olduğunu ve Amerika’da giderlerin fazla olması nedeniyle, işletmelerin ayakta durmasının da zorlaştığını açıkladı.

Uğuray Işık Kimdir?

30 Ekim 1984 İzmir doğumlu olan Uğuray Işık, Amerika vatandaşı olarak, Amerika’da yaşıyor. 14 Yaşında Amerika’ya yerleşen Uğuray Işık, 20 seneyi aşkın bir süredir Florida eyaletinin, Miami şehrinde hayatını sürdürüyor. Askeri lisede eğitim alan ve burada eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayan Işık, Amerikan Üniversitelerinde almış olduğu eğitimin ardından, iş hayatına atılıyor.

Her alanda başarılı işlere imza atan Işık, ayrıca Amerikan başkanlarından George Bush’tan ödül alan “Başarılı Göçmenler” arasında yer alıyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir