Vivo, Mayıs ayında gücünü Samsung’un Exynos 880 yonga setinden alan Vivo Y70s modelini tanıttı. Şirket şimdi de benzer özelliklere sahip olan yeni Vivo Y70 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lansmana sadece birkaç gün kala Vivo Y70 modelinin satış fiyatı ve teknik özellikleri Weibo üzerinden sızdırıldı.

Çin’in popüler sosyal medya platformu olan Weibo’da paylaşılan bilgilere göre akıllı telefon, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde LCD ekrana sahip olacak. Cihazın ekranı standart bir şekilde 60Hz yenileme hızını destekleyecek. Vivo Y70 modelinin bu özelliklere sahip olan ekranının hangi boyutla geleceği ise açıklanmadı.

Akıllı telefon gücünü Exynos 880 yonga setinden alacak. 6GB veya 8GB RAM desteğine sahip olacak modelde 128GB dahili depolama alanı sunulacak. Tıpkı kardeş modeli Vivo Y70s’de olduğu gibi şirketin bu modelde de ekstra depolama alanı genişletmesine olanak tanıyan microSD kart yuvası koymaması bekleniyor.

Kamera konusunda ise cihaz üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Bu üçlü kamera kurulumu 48MP Samsung GM1 birincil kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP derinlik sensörü olarak sunulacak. Bu yapılandırma Vivo Y70s modelindekiyle aynı ancak söz konusu ön kamera olunca durum değişiyor. Vivo Y70 modelinin ön bölümünde 8MP özçekim kamerası sunulacağı belirtiliyor.

Vivo Y70 modelinde bağlantı noktası olarak USB Type-C girişi mevcut olacak. 18W hızlı şarj desteğiyle birlikte akıllı telefonda 4.500mAh kapasiteli bir batarya yer alacak. Stereo hoparlörlü Vivo Y70s’nin aksine bu modelde yalnızca tek bir hoparlör kullanıcılara sunulacak.

Weibo’daki bu özellik sızıntısıyla beraber akıllı telefonun satış fiyatı da ortaya çıktı. 6GB RAM’li model yaklaşık 254 dolarlık bir fiyatlandırma ile satılacakken, 8GB RAM’e sahip olan model ise yaklaşık 283 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Her iki bellek yapılandırmasında da 128GB depolama alanı sunulacak. Vivo’nun yeni modelinin bu ay tanıtılması bekleniyor.

“Vivo Y70 Özellikleri ve Fiyatı Lansmana Kısa Süre Kala Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like