Kısa bir süre önce V2002A model numarasına sahip bir Vivo modeli Geekbench veritabanında karşımıza çıkmıştı. Akıllı telefonun Samsung‘un Exynos 880 5G yonga seti ile geleceğini öğrendik. Şimdi ise cihazın ne zaman tanıtılacağı belli oldu. Ayrıca Vivo Y70s modelinin teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıkmış oldu.

Çinli akıllı telefon üreticisi, yeni modeli ile ilgili iki tane tanıtım posteri paylaştı. Bu posterlere baktığımızda ise cihazın yakın bir zamanda tanıtılacağını açıkça anlıyoruz. Aynı zamanda cihazın dış görünümü ve bazı temel özelliklerini de gözler önüne sermiş oluyor.

Vivo Y70s Modelinin Tasarımı ve Teknik Özellikleri

Tanıtım afişleri cihazın pembe ve mavi renk tonlarından oluşan gradyan renk tasarımı ile geleceğini gösteriyor. Akıllı telefonun ön bölümünde kamera deliğine sahip bir ekran bulunuyor. Yan tarafta ise bir adet fiziksel parmak izi tarayıcı yer alıyor. Cihazın arka bölümünde ise LED flaş ile birlikte üçlü kamera kurulumu karşımıza çıkıyor.

Vivo’nun yaklaşan modelinin Exynos 880 5G yonga seti ile birlikte geleceği resmi olarak doğrulandı. Bu yonga seti 6 çekirdekli olarak gelmektedir. Ayrıca yonga setine Mali-G76 GPU da eşlik ediyor. Geekbench 5 tek çekirdek testinde 641 puan elde eden akıllı telefon, çoklu çekirdek testinde ise 1814 puan elde etmeyi başarıyor.

Vivo Y70s’nin 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile birlikte geleceğini biliyoruz. Arka bölümdeki üçlü kurulum ise 48MP birincil sensöre sahip olacak. Cihazda 4.500mAh kapasiteli batarya yer alırken 18W hızlı şarj özelliğinin de bu bataryanın yanında sunulacağı söyleniyor. Cihazın tam olarak resmi lansman tarihi ise henüz onaylanmış değil.

“Vivo Y70s Modelinin Tasarımı ve Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like