Günümüz amiral gemisi akıllı telefon modellerinde yonga setleri gerçekten önemli derecede güçlendi. Şimdi ise sıra cihazlardaki belleklere geliyor gibi. Son zamanlarda 12GB RAM’e sahip olan bir çok amiral gemisi model gördük. Şimdi ise Xiaomi tarafından 16GB RAM desteğine sahip bir akıllı telefon modeli geliştirildiği söyleniyor.

Çin’deki teknoloji medyası tarafından elde edilen bilgilere göre şirketin bir sonraki amiral gemisi modelinde 16GB RAM seçeneği göreceğiz. Bu akıllı telefonun detayları henüz bilinmiyor ancak görünen o ki Xiaomi bu cihazı Mi Mix serisinin yeni üyesi olarak karşımıza çıkaracak.

Şirketin güçlü bellek yapılandırmasına sahip olacak olan yeni modelinin, Mi Mix Alpha modeli ile benzer bir tasarım anlayışına sahip olması beklenmektedir. Bunun yanında cihazın Qualcomm Snapdragon 865 yonga setinden güç alacağı ve 5G desteğine sahip olacağı belirtiliyor.

Ancak bu ilgilerin hepsi söylentiden başka bir şey değildir. Xiaomi tarafından henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. Eğer şirket 16GB RAM’e sahip bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyorsa elbet ilerleyen haftalarda bu cihaza dair özellikler ortaya çıkacaktır.

Xiaomi, 16GB RAM’li cihazlar üzerinde geliştirmeler yürütse de bu bellek yapılandırmasına sahip bir cihazı zaten gördük. Nubia firması tarafından yakın zamanda oyun odaklı Nubia Red Magic 5G modeli piyasaya sürüldü. Bu cihaz 16GB RAM’e sahiptir ve şu anda Amazon gibi e-ticaret siteleri üzerinde satılıyor.

“Xiaomi, 16GB RAM Desteğine Sahip Akıllı Telefon Modeli Geliştiriyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like