Xiaomi, Mi Mix serisi için genellikler yılın son çeyreğinde bir etkinlik düzenler ve yeni amiral gemisi modelini tanıdır. Ancak şirket 2018 yılında piyasaya sürdüğü Mi Mix 3 modelinden sonra bu seriye yeni üye eklemedi. Mi Mix Alpha tanıdıldı diyeceksiniz ancak bu model konsept olmanın ötesine geçemedi. Şu anda bir çok söylentiye maruz kalan Xiaomi Mi Mix 4 modeli ile ilgili yakın zamanda önemli bir gelişme yaşandı.

Bazı Xiaomi hayranları, şirketin Mi Mix serisi için yeni bir Weibo hesabı açtığını fark ettiler. Weibo, Çin’de oldukça yoğun bir şekilde kullanılan sosyal medya platformudur. Xiaomi, Mix serisi için daha önceden de bir Weibo hesabına sahipti ancak son paylaşımını 8 Kasım 2019’da yapmıştı. Şimdi ise bu eski hesap yerine yeni bir hesap açarak Mi Mix 4 ile ilgili söylentileri daha da alevlendirmiş oldu.

Söylentilere göre Xiaomi Mi Mix 4 serisi, tıpkı Mi 10 serisinde olduğu gibi Pro modelini de içerecek. Şirketin Mix serisinde beklentiler her zaman oldukça yüksek olmuştur. Mix 4 modelinin 120Hz ve 2K çözünürlükte bir ekran ile gelebileceği ve oldukça yüksek hızlı şarj desteğine sahip olabileceği söyleniyor. Hatta bazı kişiler, bu cihazın 144Hz tazeleme oranına sahip ekran ve 100W süper hızlı şarj desteği ile karşımıza çıkacağını iddia ediyor.

Xiaomi Mi Mix 4 Modeli Ekran İçi Kameraya Sahip Olabilir

Eğer Mi Mix 4 serisi tanıtılacak ise, Mix Alpha modelinde olduğu gibi oldukça ince çerçeveler ile karşımıza çıkması olası. Hatta şirket bu modele ekran içi parmak izi okuyucusu ile birlikte bir de ekran içi ön kamera eklerse hiç de şaşırmayız. Çünkü Xiaomi, bu tarz yenilikçi adımları Mi Mix serisinde atmayı seviyor.

Şu an itibariyle Xiaomi, Mi Mix 4 serisi ile ilgili resmi bir paylaşım yapmadı veya tanıtım tarihi açıklamadı. Söylentiler bu serisinin MIUI 12’nin kararlı sürümü yayınlandıktan sonra piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Çinli teknoloji devi, MIUI 12 kararlı sürümünün Haziran-Temmuz aylarında yayınlanmaya başlayacağını resmi olarak bildirdi. Eğer Mi Mix 4 serisi gerçekten gelecek olursa bu belirtilen tarihlerden sonra geleceğini söyleyebiliriz.

“Xiaomi Mi Mix 4 Modeli İle İlgili Önemli Bir Gelişme Yaşandı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like