Şirket kurucusunun dün açıkladığı OnePlus, 2 Temmuz’da yeni bir “Akıllı TV” başlatacak . Şirket, ilk televizyonundan daha ucuz olacağını doğruladı ve daha küçük bir diyagonalin bunu nasıl başardıklarının bir parçası olabileceğinden şüphelendik ve bugün bir onay aldık. OnePlus, 32HA0A00 ve 43FA0A00 adlı iki yeni model için sertifikalarını aldı; bu, boyutlarının açıkça belirtilmesi – 32 ”ve 43”.

Aynı zamanda, Amazon Hindistan önümüzdeki lansman ve bir sonraki satış için bir açılış sayfası yayınladı, fiyatları 999 INR1X’den başlayacak. En kötü senaryoda bile, bu 19.999 INR veya yaklaşık 265 $.

OnePlus, Çin’deki en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan BBK Electronics’in bir markasıdır. Bu yüzden Realme’nin kardeş markasıdır. Realme TV’nin Hindistan’a 32 ”ve 43” boyutlarında nasıl geldiğini görünce , birçok donanımın paylaşılacağını varsaymak kolaydır.

OnePlus TV Sertfikası
One Plus Uzaktan Kumanda İçin Bluetooth Sertifikası

Bununla birlikte, OnePlus ürünleri genellikle fiyat merdiveninde daha yüksektir, bu nedenle OnePlus TV’yi daha üstün özelliklere sahip olarak görebiliriz. Bu fragmanların gideceği oranlarda önümüzdeki birkaç gün içinde muhtemelen daha fazlasını öğreneceğiz.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like