Ulusoy diş hastanesi 2019 yılında kadrosunu genişleterek daha fazla alanda hizmet vermeye başlamıştır. Ağız ve diş sağlığı hizmetlerini ulaşılabilir kılmayı hedefleyerek pendik diş doktoru olarak hizmet vermektedir.

pendik diş doktoru

Ulusoy diş hastanesi bünyesinde çalışan tüm diş hekimleri etik değerlerden asla taviz vermez ve hoş görülü hizmet anlayışı ile hastalarına hizmet veren kişiler olarak yer almaktadır. pendik diş doktoru konusunda Ulusoy diş hastanesi bünyesinde yer alan tüm diş hekimleri gerekli olan tüm bilgilere sahip olmaktadır. Diş hekiminin alanında uzman olması ve hastalarına davranış şekli oldukça önemli bir konu olduğu için Pendik diş doktoru arasında Ulusoy diş hastanesinde görev alan tüm diş hekimleri hastalarına çözüm odaklı yaklaşmaktadır.

Endodonti (Kanal Tedavisi)

Kanal tedavisi diş tedavileri içinde en korkulan işlemlerden birisi olmaktadır. Her ne kadar çok ağrılı ve zor bir işlem görülse de kanal tedavisi işlemi yapılırken bölgeyi uyuşturucu bir anestezi işlemi uygulanmaktadır. Dişlerdeki çürük çok fazla ilerlediğinde soğuk ya da yiyecek tüketimi sırasında zonklama gece ağrıları başlar. Ağız içindeki tüm dişler sağlıklı bir vücuda sahip olmak için oldukça önemlidir.

Dişlerin kaybedilmesi durumunda protez ya da İmplant uygulansa da hastanın gerçek dişi her zaman tercih edilir. Bu nedenle diş çekiminin yapılmasından önce kanal tedavisi uygulanır. Kanal tedavisi hastanın dişi uyuşturularak yapılan bir tedavi olmaktadır. Bu nedenle ağrılı bir işlem değildir. Fakat bazı çok ağrılı veya enfeksiyonlu dişler olduğunda uyuşma sorunu yaşanabilmektedir.

Kanal Tedavisi Nasıl Yapılır?

Kanal tedavisi, dişleri çekmemek için yapılan bir tedavi yöntemi olmaktadır. Her dişin içinde beslemeyi sağlayan kanallar mevcuttur. Bu kanallarda ki kan damarları ve sinirler içeren yüzey ve dişlere lokal anestezi yapıldıktan sonra özel aletlerle uzaklaştırılır ve dezenfekte edilir. Daha sonra içi doldurulur.

Dişin seyrettiği duruma bağlı olarak kanal tedavisi süresi bir ya da iki seansta sonuçlanan bir tedavi olmaktadır. Enfeksiyonlu bir diş için, enfeksiyonun bittiğinden emin olmak için birkaç seansta sürebilir. Çok fazla kötü durumda olmayan dişlerin kanal tedavisi bazen bir seansta biter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir