AlienwareAW2521HF oyun monitörünü 240 Hz’e kadar doğal yenileme hızına ve inanılmaz derecede hızlı 1 ms GtG hızlı IPS yanıt süresine sahip 24,5 inçlik bir monitördür.Bu monitör ayrıca yeni bir yenilemeye hız aşırtma özelliğine sahiptir. 360 Hz hızında, NVIDIA’nın G-SYNC ve AMD’nin FreeSync Premium’u için hala destek sunuyor.

Alienware’in AW2521HF oyun monitörü, 360 Hz!

Oyuncular 1080 çözünürlüklü bir ekranla başa çıkabilirlerse, tüm ihtişamıyla 360 Hz monitör yaşayabilirler, bunun nedeni kısmen TN-panel yerine monitör için IPS panel tipi kullanan Alienware’dir. Bu fark, bu monitörün oyuncuların oyunlarını canlı ayrıntılarda görüntülemelerini sağlayan% 99’a kadar sRGB renk kapsamını korumasını sağlar.

Bu monitör, yüksek hızlı oyun veya eSports oyun kurulumları için ideal olan 24,5 “ekran boyutuna sahiptir. Ekranın ince kenarlarının yanı sıra, bu monitörü hem çoklu monitör kurulumları için hem de tek ekran oyun ayarları için mükemmel kılar.

Monitörün ayarlarından herhangi birini değiştirmek için bu monitörde Dinamik ekran görüntüsü bulunur; Bu, kullanıcıların özelleştirilebilir önceden ayarlanmış oyun modları arasında hızlı ve verimli bir şekilde geçiş yapmalarını sağlar.

AW2521HF oyun monitörünün genel tasarımı, Alienware’in Legend Industrial tasarımına sahip. Bu tasarım, Alienware markasının stilinin yeni cesur ve ikonik bir ifadesine sahiptir. Legend Industrial’a ek olarak, bu monitörün tasarımında AlienFX desteği bulunmaktadır. AlienFX, Alienware’in tamamen özelleştirilebilir aydınlatma sistemidir, bu da kullanıcıların monitörün arkasındaki aydınlatmayı oyun içi eylemlere bağlayabilmelerini veya kullanıcı tarafından kontrol edilebilmelerini sağlar.

Bağlantı için, bu monitörde toplam iki HDMI video girişi ve tek bir DisplayPort bulunur. Bu bağlantı noktaları monitörün arkasında bulunur ve bu girişlerin yanında toplam üç adet USB 3.0 Gen 1 bağlantı noktası bulunur. Daha kolay erişim için monitörün alt kenarında bulunan USB bağlantı noktalarından ikisi, biri Güç Şarjı desteği sunan bir bağlantı noktası ve tek bir kulaklık girişi.

Dell bu noktada bir kullanılabilirlik tarihi açıklamamış ve Dell bu monitörün bu yılın ilerleyen saatlerinde “Ay’ın Karanlık Yüzü” renk şemasında çıkacağını açıkladı.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like