Jonsbo , tamamen alüminyum bir kanat yığını, dört adet 6 mm kalınlığında bakır ısı borusu ve bir itme-çekme konfigürasyonunda düzenlenmiş çift 120 mm’lik fanlar gibi bazı harika özellikler sunan CR-1000 PLUS CPU Soğutucusunu sunar. 

Bu CPU soğutucu ayrıca sisteminizin geri kalanını kolayca aydınlatan RGB desteğine sahiptir ve bu ışıklar 120 mm’lik fanda ve Jonsbo logosuna sahip CPU soğutucunun üstünde bulunur.

Jonsbo, CR-1000 PLUS CPU Soğutucu Özellikleri: Muhteşem RGB yıldırım

CR-1000 PLUS CPU soğutucu, CPU entegre ısı dağıtıcı ile doğrudan temas sağlayan toplam dört adet 6 mm kalınlığında bakır ısı borusuna sahiptir. Bu tip teknoloji, CPU tarafından üretilen ısının kanat yığınına daha iyi termal aktarımını sağlar.

Bu tamamen alüminyum kanatlı istif, mükemmel termal transfer özelliğine sahiptir ve bir itme-çekme konfigürasyonunda yapılandırılmış çift 120 mm fanlar tarafından soğutulur. Bu konfigürasyon kanatçık yığınını soğutmak için mükemmeldir.

Birlikte verilen fanların her biri 4 pimli tek bir PWM girişi alır ve 700 ila 1.500 RPM arasında bir hıza sahiptir. Bu fanlar ayrıca maksimum hızda 26.1 ila 57.35 CFM arasında bir hava akışına izin verir. Bu fanlar en yüksek ayarda toplam 31,2 dBA yapar ve genel sessiz çalışma sağlar.

Aydınlatma için, CR-1000 PLUS CPU soğutucusu, her iki CPU fanında da alüminyum kanatlı yığının üst kısmının yanı sıra fantastik bir ışıklandırmaya sahiptir. Alüminyum kanatlı istifin üst kısmı Jonsbo’nun LED aydınlatmasına sahip logosuna sahiptir.

Bu CPU soğutucuları hem Intel hem de AMD platformu için destek sunar ve desteklenen Intel yuvaları LGA775 ile LGA1156 arasındadır, AMD yuvaları FM1’den en güncel sokete, AM4 soketine kadar değişir.

Bu CPU soğutucusu, ikincil bir fan takılı bir CR-1000 CPU soğutucusudur, CR-1000 ve CR-1000 PLUS arasındaki bazı farklılıklar PLUS versiyonunun daha sessiz bir maksimum gürültü seviyesi ve biraz daha yavaş bir fan hızıdır.

Bu noktada, Jonsbo bu çift fanlı CPU soğutucusu için herhangi bir fiyatlandırma yapmadı. Ne yazık ki, Jonsbo resmi performans rakamları yayınlamadı, CR-1000 PLUS CPU soğutucu 128 mm x 101 mm x 158 mm ölçülerinde ve her iki fan takılıyken 745 gram ağırlığında.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like