Çin medyasında dolaşan yeni bir rapor, Apple’ın ekran boyutunu 11 inç’e çıkararak ve Aydınlatma bağlantı noktasını C Tipi bir konektörle değiştirerek iPad Air’inde köklü bir değişiklik yapmak istediğini iddia ediyor. Rapor, adlandırılmamış Apple tedarikçilerinden geliyor ve yaklaşmakta olan Air’in mevcut 11 inç iPad Pro’ya ince çerçeveler ve muhtemelen Touch ID ile benzer bir tasarıma sahip olacağını iddia ediyor. İkinci kısım hala doğrulanmadı, bu yüzden beklemedeyiz.

Apple, son yıllarda iPad ekran boyutlarını artırma politikasını izliyor, bu nedenle yeni iddialar mantıklı. En son raporda ayrıca iPad Air 4’te iPhone 11 serisinde ve yeni iPhone SE’de bulunan Apple A13 Bionic yonga seti kullanılacak.

Son zamanlarda LG’nin pandemi sırasında tabletlere olan talebin artması nedeniyle iPad LCD üretimini artırdığını öğrendik. Yeni Air’in ne zaman geleceği hakkında bir bilgi yok.

Geçen ay biz de rastladığımız bir raporda yeni “10.8” olduğu iddia edilen iPad Pro bu yılın ikinci yarısında gelmesi beklenirken yepyeni bir iPad Mini’nin 2021 yılında geleceği belirtiliyor.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like