Honor, neredeyse bir ay önce Honor X10 5G isimli akıllı telefon modelini piyasaya sürdü. Şimdi ise yeni bir sızıntıya göre şirket Honor X10 Max 5G ve Honor X10 Pro 5G modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Honor, bu yeni modeller ile birlikte 5G destekli X10 serisini daha da zenginleştirmiş olacak.

Bu iki cihaz üzerindeki çalışmalar Weibo platformunda akıllı telefon ile ilgili yaptığı paylaşımlar ile popüler olan Digital Chat Station tarafından sızdırıldı. Sızıntı da cihazın teknik özellikleri ve piyasaya çıkış tarihi konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor. Ancak bu cihazlar ile alakalı bazı özellik spekülasyonları mevcut.

Honor X10 Max, X10 Pro modelinin daha büyük bir versiyonu olacaktır. Bu nedenle bunun daha büyük bir ekrana ve daha büyük ve yüksek kapasiteli bataryaya sahip olmasını bekleyebiliriz. Ancak söz konusu işlemci olduğunda iki cihazda da Kirin 820 5G yonga setini göreceğiz.

Honor başkanı kısa bir süre önce yaptığı açıklama ile büyük ekranlı bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. Bahsettiği bu modelin Honor X10 Max olma ihtimali oldukça yüksektir. Bir de çok büyük bir ekrana sahip olmasa da daha güçlü donanım ile gelen X10 Pro modelini göreceğiz.

Honor X10 Pro 5G modeli, daha güçlü bir yonga setinin yanı sıra adet olarak daha fazla kamera sensörüne sahip olacak. Bu fazla kamera sensörülerine ek olarak mevcut kameralarda da iyileştirmeye gidilmesini bekleyebiliriz.

Honor’un standart X10 modeli ile birlikte sunduğu 22,5W hızındaki hızlı şarj sensörünü şirketin bu akıllı telefon ailesinde devam ettirme olasılığı yüksek. Her iki yeni modelin de önümüzdeki haftalarda tanıtılması bekleniyor. Bu süreçte iki cihaz hakkında daha fazla bilgi geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“Honor X10 Max 5G ve Honor X10 Pro 5G Modelleri Yolda” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like