Huawei için ABD ambargosu bir yıl daha uzadı. Yani şirket Google Mobil Hizmetlerini uzun bir süre daha kullanamayacak. Ancak Çinli teknoloji devi tüm bu kısıtlamalara ve önüne koyulan taşlara rağmen yeni akıllı cihazlar üretmeye devam ediyor. Şirketin bu yıl güzel bir tasarım ile piyasaya sürmesini beklediğimiz Huawei Mate 40 Pro modelinin konsept tasarımı, çift ekranlı bir akıllı telefon modelini ortaya koyuyor.

Mate 40 serisi her sene olduğu gibi bu sene de Mate 40 Pro modelini içerecektir. Bu modele dair bir konsept tasarımın render görüntüleri, online olarak ortaya çıktı. Mate 40 Pro’nun nasıl bir tasarıma sahip olacağını ortaya koyan bu render görüntüleri TS Designer tarafından oluşturuldu ve paylaşıldı.

Render görüntülerine baktığımız zaman Huawei’nin Mate serisinde görmeye alışkın olmadığımız bir tasarım anlayışı karşımıza çıkıyor. Görüntüler, cihazın arka bölümündeki beşli kamera modülünün hemen yanında ikinci ekran olduğunu ortaya koyuyor.

Cihazın kamera modülünde ise 100x yakınlaştırma özelliğini belirten göstergeli biri telefoto lens görüyoruz. Kamera kurulumunun yanındaki ekran, normal bir ekran işlevinden ziyade tarih, saat, pil durumu, bildirimler ve arka kamera ile çekilen fotoğraf ve videoların görüntüleri gibi şeyleri göstermektedir. Yani kısacası bu ikinci ekranı bir bilgi ekranı olarak adlandırabiliriz.

Render görüntülerinde aynı zamanda bir kalem göze çarpıyor. Kim bilir belki Huawei gerçekten de Mate serisine bundan sonra kalem de dahil eder. Paylaştığımız bu render görüntüleri ve bilgiler sadece bir konsepttir yani doğruluğu ve kesinliği konusunda bir kanıt yoktur. Tamamen sızıntılar ve söylentiler dahilinde hazırlanmış bir tasarımdır.

“Huawei Mate 40 Pro Konsept Tasarımı Çift Ekranı Ortaya Çıkarıyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like