Nokia, geçen sene tanıttığı Nokia 6.2 modelini birkaç ay içerisinde yeni model ile güncellemeyi düşünüyor. Şirketin Nokia 6.3 modelinin hangi özelliklere sahiğ olacağı ise şimdiden şekillenmeye başladı bile.

Daha önceden NokiaPowerUser tarafından yapılan bir sızıntı akıllı telefonun Snapdragon 67X yonga setinden gücünü alacağını ve dörtlü kamera kurulumu ile birlikte geleceğini iddia etmişti. Ancak kısa süre önce yine aynı kişi tarafından yapılan sızıntı Noki 6.3’ün Snapdragon 7XX yonga setini kullandığına dair bilgiler verdi. Yeni sızıntı aynı zamanda cihazın diğer özelliklerine de ışık tutuyor.

Paylaşılan ipuçları akıllı telefonun Snapdragon 730 mobil yonga seti ile geleceğini belirtiyor. Aynı zamanda cihazın arka tarafta 24MP birincil kameraya sahip dörtlü kamera modülü ile sunulacağı iddia ediliyor. Geriye kalan 3 sensörün ise 12MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ce 2MP derinlik sensörü şeklinde karşımıza çıkacağı söylenmektedir.

Sızıntılar ayrıca akıllı telefonun yan tarafına konumlandırılmış bir parmak izi okuyucuya işaret diyor. Muhtemel bu parmak izi okuyucu güç düğmesi ile entegre edilecek ve her iki işlev için de kullanılabilecek.

Yine yakın zamanda ortaya çıkan bir sızıntı Nokia 7.3 modelinin iki farklı sürüm ile birlikte karşımıza çıkacağını belirtti. Bu sızıntıya göre bir model 5G destekli bir yonga seti ile gelecekken diğeri ise 5G desteği olmayan bir yonga seti ile birlikte piyasaya sürülecektir.

HMD Global tarafından 2020 yılının üçüncü çeyreğinde büyük bir tanıtım etkinliği düzenleneceğine dair söylentiler var. Eğer bu söylentiler doğru ise Nokia 6.3 modeli de bu etkinlik ile birlikte tanıtılabilir.

“Nokia 6.3 Modelinin Hangi Yonga Seti ve Kamera İle Geleceği Ortaya Çıktı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like