Huawei P40 serisi, açıklanan tarihe göre 26 Mart’ta piyasaya sürülecek. Cihaz tanıtılmadan birçok özelliği zaten sızdırıldı. Kamerasından ekranına kadar bir sürü ayrıntısını öğrenmiş olduk. Cihazın lansmanını izlerken bu durumdan dolayı pek de heyecanlanacak şeyler göremeyeceğiz muhtemelen. Hindistan’daki popüler bir sızıntı uzmanı olan Ishan Agarwal sayesinde, P40 serisinin resmi duvar kağıtları indirilebilir durumda.

Çinli teknoloji devi Huawei, her düzenli bir şekilde P ve Mate serisini yayınlıyor. P serisi amiral gemilerini yılın ilk yarısında piyasaya sürerken Mate serisi akıllı telefonlarını ise yılın ikinci yarısında piyasaya sürüyor. Son yıllarda P serisi telefonlar kamera konusunda oldukça iyi derecede performans gösteriyor.

Paylaşılan sızıntılar ışığında kamera modülü yerleşimi konusunda çok da şaşırmayacağız. Bunun nedeni Samsung’un yeni Galaxy S20 serisinde karşımıza çıkardığı kaba ve çıkıntılı dikdörtgen tasarımlı arka kamera modüllerinden Huawei’nin yeni telefonlarında da göreceğiz. Özellikle de Galaxy S20 Ultra‘daki tasarım ile P40 Premium Edition’daki arka kamera tasarımı oldukça benzer olacak.

Zaten Huawei P40 serisi tanıtım etkinliğine şunun şurasında ne kaldı. Tüm tasarım detaylarını ve performans ayrıntılarını 26 Mart tarihinde resmi bir şekilde göreceğiz. Tanıtımdan sonra zaten cihazların özellik ve fiyat bilgisine sitemiz üzerinden ulaşabileceksiniz. Şu anda cihazlara dair yapabileceğimiz tek şey Twitter’da Ishan tarafından paylaşılan duvar kağıtlarını indirmek. Paylaşılan bu duvar kağıtları cihazlarda yer alan resmi duvar kağıtlarıdır ve yüksek kaliteli bir şekilde sunulmuş durumda. Duvar kağıdı 1525 x 3218 piksel çözünürlüğünde ve 7 MB boyutunda. Aşağıda bulunan Google Drive bağlantısına tıklayarak bu duvar kağıdını indirebilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like