Jonsbo CR-1100 kule tipi işlemci soğutucusunu duyurdu. Pink bu standart gri ve siyah işlemci soğutucusu gelen fantastik bir renk değişikliği içeren bazı fantastik özelliklere sahip olduğunu. Bu CPU soğutucu, sistemlerine canlı renkler eklemeyi seven PC üreticileri için mükemmeldir ve bu CPU soğutucu, fanlarda ve CPU soğutucunun üstünde RGB desteğine sahiptir.

Jonsbo’nun CR-1100 CPU soğutucusu şimdi ciklet yapıları veya PC yapılarına biraz renk katmak isteyen herkes için mükemmel olan pembe bir versiyonda geliyor

Bu yeni CPU soğutucusu ile Jonsbo’nun standart CR-1100 soğutucusu arasındaki en büyük fark önemli renk değişikliğidir. Orijinal CR-1100 CPU soğutucu, hemen arkasında siyah bir çizgi ile her iki tarafta daha açık gri olan gri ve siyah bir tasarıma sahiptir.

Yeni pembe renk değişikliği, bu renkleri pembe ve beyaz olarak önemli ölçüde değiştirir. Orijinalin gri rengini ve beyaz rengi değiştiren pembe renk, siyah rengin yerini alır. Bu değişiklik, renkli bir yapı oluşturan mükemmel kullanıcılar veya PC sistemlerine biraz renk eklemek isteyen bazı kullanıcılar için mükemmeldir.

Bu CPU soğutucusu RGB aydınlatma sunar ve RGB aydınlatma çift fanlara odaklanır. Bu fanların RGB aydınlatması sunan bıçakları vardır ve soğutucu üst kısmı Jonsbo logosunda RGB aydınlatması da içeren bir kapağa sahiptir. Jonsbo Logosunda bulunan RGB ışıklarının yanı sıra, Soğutucu kapağı ayrıca CPU soğutucusunun üst ve iki tarafının etrafında dönen iki RGB aydınlatma durağına sahiptir.

Bu CPU soğutucusunda toplam altı ısı borusu bulunur ve 1.500 RPM’ye kadar çalışan iki fan bulunur. CPU soğutucusu maksimum çalışırken, çift fanlar toplam 31 dBA ses seviyesi çıkarır ve sisteminizi sadece sessiz değil aynı zamanda serin tutar!

Bu CPU soğutucusu için fiyatlandırma yapılmadığı halde, şu anda AliExpress’te sadece 56.40 dolar olan standart CR-1100 Tower CPU soğutucu fiyatlandırmasına bakıldığında, bu CPU soğutucusunun Pembe versiyonunu orijinal CPU’ya benzer şekilde fiyatlandıracak soğutucu.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like