Lenovo , Mart ayında M10 Plus adlı uygun fiyatlı bir tableti tanıttı , ancak Çin mağazalarıyla sınırlıydı. Şimdi arduvaz denizaşırı pazarlara çarpıyor ve küresel sürümü ilk gören ülke Avustralya.

Satıcı Bing Lee, Lenovo M10 Plus’ı Grey in AUD349 (240 $ / 215 €) için sunuyor ve teslimat, yere bağlı olarak bir ila sekiz gün arasında iken, fiziksel bir mağazadan hemen toplanabilir.

M10 Plus, Helio P22T yonga setine ve 1920 x 1200 piksel çözünürlüğe ve% 87 ekran / gövde oranına sahip 10.3 inç ekrana sahiptir. Ön tarafta hiçbir düğme yok, sadece üst çerçeveye sıkışmış 8MP sensörle gelen selfie kamera.

Arkada, Lenovo tek bir 13MP atıcı sağladı, ancak LED flaş yok – bu şekilde bir akıllı telefon yerine tabletle fotoğraf çeken bu canavarlardan biri olmaktan vazgeçeceksiniz.

Başlangıçta 4GB RAM ve iki depolama sürümüyle piyasaya sürülen Avustralya daha az alır – sadece 64GB, ancak 256GB’a kadar daha fazla microSD kart yuvası var. Kartlardan bahsetmişken, bu M10 Plus’a bir LTE SIM kart koyamazsınız – Bing Lee sadece Wi-Fi varyantını satıyor.

Diğer özellikler arasında 3,5 mm ses jakı, Android Pie, 7,000mAh pil ve USB-C bağlantı noktası bulunur. Dolby Atmos tarafından desteklenen çift taraflı hoparlörler de var ve aksesuarları bağlamak için sol tarafta pogo pinleri bulabilirsiniz.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like