Uzaktan çalışmanın birçok çalışan için hayatın bir parçası haline geldiği bir zamanda, çalışanların çevrimiçi toplantılara katılmaları ne kadar kolaysa, o kadar iyidir. Ve Android için Microsoft Outlook tam olarak bunu başarmaya çalışıyor.

Android akıllı telefonunuzda en son Microsoft Outlook güncellemesi yüklendiğinde, Zoom, WebEx, BlueJeans, vb.Gibi yaygın çevrimiçi toplantı sağlayıcılarının etkinliklerinde bir katılma düğmesi görerek çevrimiçi toplantılara katılmalarını kolaylaştırabilirsiniz. Güncelleme başka değişiklik getirmiyor. Resmi değişiklik günlüğünü aşağıda görebilirsiniz.

DEĞİŞİKLİKLER

Her zamankinden daha uzak toplantılar var, bu yüzden onlara katılmayı kolaylaştırıyoruz. Artık Zoom, WebEx, BlueJeans ve GoToMeeting gibi yaygın çevrimiçi toplantı sağlayıcılarının etkinliklerinde bir Katıl düğmesi göreceksiniz.

Microsoft yakın zamanda  iyileştirilmiş Rahatsız Etmeyin Modu ,  İşlem yapılabilir Mesajlar,  iCS ekleri için yerleşik destek,   Android için Outlook’ta arama geliştirmeleri ekledi .

Microsoft Outlook son zamanlarda Play Store’daki 100M kurulumlarını geçti ve bu gerçekten gurur duyulacak bir şey. 4.4 / 5 derecesi, kullanıcıların çoğunun uygulamadan memnun olduğunu göstermektedir.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like