OnePlus, 2018 yılına kadar her sene sadece iki yeni akıllı telefon modeli piyasaya sürdü. Yılın ilk yarısında ana amiral gemisi model tanıtılırken, yılın ikinci yarısında ise daha yüksek özelliklere sahip T varyantı tanıtılıyordu. Geçtiğimiz yıl OnePlus, “Pro” modellerini de tanıtmaya karar verdi. Şirket OnePlus 8T modelini tanıtacak olsa da bu yıl OnePlus 8T Pro isimli bir akıllı telefon modeli tanıtmayacak.

Bu bilgi ilk olarak Max J (@MaxJmb) tarafından ortaya atıldı. Max J’ye göre “Kebab2” kod adına sahip bir model olmayacak. Bu kod adı kafa karıştırıcı olabilir ancak size detayları şimdi aktaracağız. “Kebab”, OnePlus 8T modelinin kod adı olarak belirlenmiş bir isimdir. OnePlus, cihazın farklı bir varyantı olduğu zaman genellikle bu kod adının sonuna başka bir “b” harfi daha ekler. Örnek olarak OnePlus 7T modeli “hotdog” kod adıyla anılırken, OnePlus 7T Pro modeli ise “hotdogb” kod adıyla anılıyordu.

OnePlus 8T Pro Modeli Tanıtılmayacak

OnePlus 8T serisini bu duruma göre uyarladığımız zaman, OnePlus 8T Pro’nun “kebabb” kod adına sahip olması gerekmektedir. Ancak 8T Pro modelinin gelmeyeceğini belirten kişi bunun daha az kafa karıştırıcı olması için “kebab2” olarak belirtmiş durumda. Her neyse sonuç olarak OnePlus, bu yıl T serisi için herhangi bir 8T Pro isimli model tanıtmayacak.

OnePlus, ürün yelpazesinde önemli değişiklikler yaptı. Şirket artık orta sınıf modeller de tanıtmaya başladı ve yılın sonuna kadar üç yeni orta seviye modelin de OnePlus tarafından tanıtılması bekleniyor. Bu sene tanıtılan OnePlus 8, OnePlus 8 Pro ve OnePlus Nord modellerinde yaklaşan OnePlus 8T modelini de dahil ettiğimiz zaman şirketin 2020’nin sonuna kadar tanıtmış olacağı model sayısı yedi olmaktadır.

OnePlus artık iki amiral gemisi yerine daha geniş bir çeşitlilik sunuyor. Farklı ürün seviyeleri ile karşımıza çıkan şirket, önümüzdeki sene bu stratejisini daha iyi bir şekilde ilerleteceğe benziyor. Yaklaşan OnePlus 8T modeline dair bilgiler geldikçe sizleri Teknobuk.com üzerinden bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.

“OnePlus, Bu Yıl OnePlus 8T Pro İsimli Bir Telefon Modeli Tanıtmayacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like