BANDAI NAMCO ve Amazon Games, Twitch aracılığıyla oynanabilen yepyeni bir oyun deneyimi olan PAC-MAN LIVE STUDIO’yu tanıtarak PAC-MAN’ın 40. yılını kutluyor.

Haziran ayında başlatılan PAC-MAN LIVE STUDIO, herhangi bir indirme gerektirmez, yani oyuncular PAC-MAN’ı kendi web tarayıcılarının rahatlığından oynayabilir.

Oyun dört farklı moda sahip olacak: Stüdyo, Sonsuz, Seç ve Klasik. Studio, kendi labirent tasarımlarınızı oluşturmanıza ve başkalarıyla paylaşmanıza izin verir ve Classic, orijinal hayalet chomping deneyiminin tadını çıkarmak için oyuncuları 1980’e geri götürür.

Daha rekabetçi bir kişi veya takım oyuncusuysanız, Endless dört kişiye kadar birbirleriyle rekabet edeceğini ve seviye başına sadece bir hayatla rütbeleri yükseltmeye çalışacağını belirtirken, Select dört oyuncunun başarıya ulaşmasına izin verecek topluluk tarafından oluşturulan herhangi bir labirentte maksimum puan.

Nasıl oynamayı sevdiğinizden bağımsız olarak, birlikte ya da kendi başınıza chomp yapabilirsiniz! – PAC-MAN LIVE STUDIO bir kez haziran ayında başladı. Mutlu oyunlar!

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like