Bir yıldan fazla bir süre bekledikten sonra, artık ikinci bir POCO telefonu için lansman tarihini biliyoruz. Hayır, bu POCO F2 değil POCO X2! Evet, POCO X1’in olmadığını biliyoruz, ancak Redmi K10 da yok. Yani firma böyle bir isimlendirme tercih etmiş durumda.

Duyuru resmi POCO Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Yapılan paylaşıma göre POCO X2 önümüzdeki hafta, 4 Şubat 2020 Salı günü geliyor.

Cihazın lansmanını beklerken, POCO #SmoothAF ve #POCOX2 hashtaglerini oluşturdu. Birincisi, telefonun yüksek yenileme hızı olan özelliklerinden birine göndermede bulunuyor.

Tweet ile birlikte, cihazınızın “Smooth AF” olup olmadığını kontrol edebileceğiniz bir sayfanın URL’si de mevcut.

Bağlantıya tıklarsanız, cihazınızın yenileme hızını otomatik olarak algılayan bir sayfaya yönlendirilirsiniz. Masaüstü bilgisayarınızdan ziyaret ederseniz, size telefonunuzdan girmenizi söyleyecek bir metin ile karşılaşacaksınız. Sadece, mobil cihazınızla girdiğinizde yukarıdaki gibi ekran yenileme hızını göreceğiniz bir sayfa karşınıza çıkacaktır.

POCO X2, yüksek yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olacak. Telefon yeniden markalanan Redmi K30 olacağından dolayı 120Hz yenileme hızına sahip olacak. POCO ayrıca telefonun bir Sony IMX686 (64MP) ana kamera ile geleceğini ve toplamda 6 kamera (dört arka kamera ve bir çift ön kamera) olacağını söyledi.

POCO X2 hakkında heyecanlı mısınız yoksa yeniden markalanmış bir Redmi K30 olduğundan dolayı hayal kırıklığına mı uğradınız? Yorum bölümünde ne düşündüğünüzü bize bildirin.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like