Realme, şirket son zamanlarda akıllı telefonları için çeşitli kamera tasarımlarının patentini aldığından hayranlarının isteklerini daha erken yerine getirmeyi düşünüyor olabilir. Patent Çin’in Fikri Mülkiyet İdaresi (CNIPA) de verildi.

Yeni tasarımlar, twitter kullanıcısı the_tech_guy’un ipucu ile radarımıza girdi . Görüntülere bakıldığında, toplamda dört arka kamera yerleşimi tasarımı var. 

Cihazın ön tarafında, ön kamerayı barındıran ortak su damlası çentik tarzı ekran bulunur. Ses düğmeleri ve solda bir SIM kart tepsisi gibi görünen öğeler var. Sağ tarafta bir güç düğmesi var. Ancak, burada daha fazla endişelendiğimiz şey bu değil. 

REALME’S PATENT: YENİ NE VAR?

Arkadan bahsetmişken, ilk düzen Vivo’nun S1 Pro’yu anımsatıyor . Zihni geçen ilk düşünce budur. Vivo S1 Pro’nun arka kameralar için elmas şeklinde bir kesimi var. Muhafazanın içinde ortalanmış bir el feneri bulunan dört kamera vardır.

Bir sonraki tasarım, arka kameranın bugünlerde görülmesi nadir olmayan dairesel bir düzenidir. Tasarım, şirketin Halo Ring tasarımına dayandığını söylediği Mate 30 serisi akıllı telefonlarda Huawei tarafından gün ışığına çıkarıldı.

Kameralar gövdenin içinde üçgen bir şekilde konumlandırılmıştır ve bir el feneri ile birlikte verilir. Ancak geri kalan iki tasarım biraz yeni gibi görünüyor. Bunlardan biri, kameraların tasarımın her köşesinde olduğu X Şeklinde bir düzene sahip. 

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like