Samsung’un Ağustos ayında Galaxy Fold’un yeni nesil modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Şirketin katlanabilir ekrana sahip olan akıllı telefonu şimdiye kadar birçok sızıntıya ve spekülasyona maruz kaldı. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bir sızıntı Samsung’un yaklaşan katlanabilir telefonunun Galaxy Z Fold 2 adı ile piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.

SamMobile tarafından hazırlanan özel bir habere göre, yakında piyasaya sürülecek olan katlanabilir telefonu modeli Galaxy Fold 2 yerine Galaxy Z Fold 2 ismiyle pazarlanacak. SamMobile güvenilir bir platform olmakla beraber bu bilgileri elde ettiği kaynakların da güvenilir ve çoğunlukla doğru bilgiler sunduğunu belirtmektedir.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu yılın başlarında Bloomberg’e verdiği bir röportajda gelecekteki tüm katlanabilir modelleri “Galaxy Z” markası altında piyasaya sürüleceğini doğruladı. Ancak bir şekilde röportajdaki bu sözler basına yansımadı ve gizli kaldı. Bu nedenle şimdiye kadar yeni katlanabilir telefon modelinin ismi hep Galaxy Fold 2 olarak anıldı.

Aslında Samsung’un Bloomberg’e verdiği demeçteki sözleri somut olarak burnumuzun dibinde duruyordu. Şirket, şimdiye kadar piyasaya sürdüğü Galaxy Z Flip ve Galaxy Fold modellerini hep “Galaxy Z” serisi altındaki kategoride listeledi. Ancak SamMobile’ın yeni raporuna kadar kimse bunun farkına varabilmiş değil.

Bunun dışında yeni nesil katlanabilir model Galaxy Z Fold 2’nin ne zaman tanıtılacağı da belirtildi. Telefonun 5 Ağustos’ta düzenlenmesi planlanan Galaxy Note 20 serisi tanıtım etkinliğinde gözler önünde serilmesi bekleniyor. Cihazın Eylül ayı itibariyle kullanıcıların eline geçmesi söyleniyor. Ardından yani Ekim ayında ise Samsung’un Galaxy S20 Fan Edition modelini tanıtması bekleniyor.

“Samsung’un Yaklaşan Katlanabilir Telefonunun Adı Galaxy Z Fold 2 Olacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like