Sertleşme sorunu tedavisi için penis protezi kullanımı 50 yıllık bir geçmişe sahiptir. 1970’lerde ilk ortaya çıkışından bu yana gelişmeye devam etti ve şimdi mükemmele yakın bir tasarıma ulaştı. Zayıf ilaçlar ve geleneksel diyet takviyeleri ile karşılaştırıldığında devrim niteliğinde olan bu tedavi yöntemi, neredeyse yaşlıların ayrılmaz bir parçası haline geliyor. Peki ama konu sertleşme sorunu tedavisi olduğunda kalıcı tek çözüm yolu olan penis protezi nedir?

 Penis Protezi Çeşitleri

 Bugünlerde iki Penis protezi türü vardır. En popüleri üç parçalı şişirilebilir penil implanttır; istenirse esnek penil implant da kullanılabilir. Her iki tür de cinsel ilişki sırasında tatmin edici bir ereksiyon elde etmenizi sağlar. Bu cihazlar, özellikle küçük cerrahi işlemler ile vücudunuza yerleştirilir. Duyarlılığınızı ve boşalma yeteneğinizi asla etkilemez.

 -Şişirilebilir penis protezi: Penise yerleştirilen sentetik balon protezdir. İmplant şişirildiğinde veya doldurulduğunda, boyut ve güç olarak normal bir erkek ereksiyonu hissi verir. Penis implantları cinsel ilişki hissini etkilemez. Bir erkeğin orgazm veya boşalma yeteneğine de müdahale etmez.

 -Yarı sert mutluluk çubuğu: Bu penil protez türü, her iki ucunda bir yay bulunan bir dizi parçaya sahiptir. Bu, farklı pozisyonlara uyumu biraz daha kolaylaştırır. Yarı sert penis protezi  takmak için ameliyat, şişirilebilir implantlarla ameliyattan daha kolaydır. Kullanımları daha kolaydır ve hasar olma ihtimalleri daha düşüktür. Ancak yarı sert modeller her zaman iridir ve saklanması daha zordur.

 Penis Protezi Ameliyatı Güvenilirdir

 Operasyon sırasında her protezi türü hastaya özel olarak uyarlanır. Daha doğrusu protez penis boyuna göre seçilir. Her implant üreticisi, iktidarsızlık tedavisi için farklı penil implantlar sunar. Protez çubukların üretiminde kullanılan teknolojiler, güvenilir ve uzun ömürlü bir protez sağlamak için son 40 yılda patentlendi ve daha da geliştirildi. Penis protezi taktıranların yorumlarındaki değişiklikler, zamanla memnuniyetin ne kadar arttığını gösteriyor.

 Ameliyat Sonrası Süreç Nasıl İşlemektedir?

 Protez sertleşme sorunu tedavisi sonrası hafif ağrılar olabilir. Gerekirse ağrıyı hafifletmek için ağrı kesici ilaçlara ihtiyaç duyulabilir. Hafif ağrı sadece birkaç hafta sürer. Enfeksiyonu önlemek için ameliyattan sonra profilaktik antibiyotiklere de ihtiyacınız olabilir. Doktorunuz günlük aktivitelerinize ne zaman dönmeniz gerektiği konusunda özel talimatlar verecektir. Çoğu erkek, ameliyattan yaklaşık dört ile altı hafta sonra aktif fiziksel ve cinsel aktiviteye dönebilir.

 Kalıcı Sertleşme Sorunu Tedavisi ile Yüzünüz Tekrar Gülecek

 Ameliyat sonrası ilk antrenmanınıza başladığınızda, doktorunuz penis protezini günde iki kez tamamen şişirmenizi ve söndürmenizi önerecektir. Böylece hem kullanma şansına hem de cihazın etrafındaki doku alanını esneterek pratik egzersiz yapma şansına sahip olacaksınız. Sonuç olarak, küçük bir ameliyattan sonra, ergenlik yıllarınız kadar güçlü bir ereksiyona sahip olabileceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir