Xiaomi, Xiaomi Mi Band 5’in 11 Haziran’da resmen açıklanacağını doğruladı. Bugün, şirket yaklaşmakta olan akıllı bandın bazı özelliklerini açıkladı.

Bu ürünün daha büyük bir dinamik geniş ekran (% 20 artış), manyetik şarj, NFC UnionPay flaş ödeme, vb.Gibi ortaya çıkacağı elbette, en önemli şey yeni sensörün yükseltilmesidir.

Yeni sensörü yükselttikten sonra, Xiaomi Mi Band 5 kalp atış hızını ve uyku durumu izlemeyi destekleyecek, basıncı kontrol edecek vb.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Xiaomi Mi Band 5’in yeni sensörü hala Huami Technology tarafından üretildi.

Huami kendi sensörlerini getiriyor

Xiaomi bileziklerini üretmek için Xiaomi ile işbirliği yapan Huami Technology, 15 Haziran’da bir AI yenilik konferansı düzenleyecek. Huami Technology’nin kurucusu ve CEO’su Huang Wang, son derece gerçek yazılıma sahip şirketlerin kendi donanımlarını üretmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, büyük veriler konusunda ciddi olanlar sensörleri kendileri yapmalıdır.

Bulut tabanlı bir sağlık hizmeti sağlayıcısı olarak Huami Technology’nin, girişimciliğin ilk günlerinde kullanıcı sağlığı verilerinin yazılım algoritmalarına dönüştürülmesine büyük önem verdiğini söyledi. Yıllar süren sürekli birikimin ardından, yazılım algoritmalarında da bazı atılımlar ve başarılar elde edilmiştir. Ve sensörlerin önemi açıktır.

Giyilebilir cihazların önemli bir parçası olarak, sensörlerin algoritmalar için sağlık verilerini toplaması gerekir. Bu nedenle, giyilebilir cihaz üreticilerinin çoğu, onlar için uygun sensörleri bulmak için tedarik zincirine gider.

Bu nedenle, 2015 yılında Huami’nin ilk kendi geliştirdiği PPG biyo-izleme optik sensörü BioTracker, ilk önce Xiaomi bileziğine takıldı. Kalp atış hızı verilerini çok doğru bir şekilde toplayabilir, bu da nispeten iyi giyilebilir cihazlar tarafından tamamlanabilen bir işlevdir.

“Ancak teknoloji endüstrisinin gelgitleri arasında, endüstri gelişiminin endüstri ilerlemesini teşvik etmesini nasıl bekleyebiliriz?”

Huang Wang, şu anda, Çin’deki insanların% 70’inin iyi uyumadığını söyledi. ‘Kullanıcıların uyku sorunlarını iyileştirmelerine yardımcı olmak istiyor muyuz? Salgın sırasında kullanıcılar için hassas vücut sıcaklığını, kalp atış hızındaki kan oksijenden daha da önemli bir şekilde izlemek istiyor muyuz? ”

Xiaomi Mi Band 5’in temel özellikleri

Aynı zamanda, şirket Xiaomi Mi Band 5’in yeni özelliklerini sergilemek için dört poster yayınladı.

  • Daha güçlü dinamik ekran,% 20 daha fazla bilgi;
  • Ayrıca, kayışları çıkarmadan cihazı şarj etmemizi sağlayan manyetik bir şarj da vardır;
  • Çok fonksiyonlu NFC akıllı saatin UnionPay flaş ödemesini bileziğe getirir;
  • Ayrıca yüksek hassasiyetli sensörler vardır ve kalp atış hızı uyku / stres / solunum sağlığı verileri tamamen yükseltilir.

Bu arada, Xiaomi Ecological Chain Bo genel müdürü Qu Heng, manyetik şarjın bir gösterisini yayınladı.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like