İki hafta önce Microsoft, genel olarak Microsoft Teams’de 3 × 3 görüntülü görüşme yaptı, ancak bu, tek bir ekranda 50 kişiyi destekleyen önde gelen rakip Zoom’un gerisinde kalıyor.

Microsoft her zaman 3 × 3’ün sadece ilk adımı olduğunu söyledi ve şimdi CRN.com , Microsoft’un 49 kişilik galeri görünümünün yolda olduğunu doğruladığını bildirdi.

Bir Microsoft sözcüsü CRN’ye gönderilen bir e-postada, “Microsoft Teams yol haritası bir Teams video görüşmesi sırasında görüntülenebilir kişi sayısını 49’a çıkarmayı içeriyor” dedi.

Mayıs ayında Teams kullanıcı geri bildirim forumunda bir Microsoft temsilcisi, “3 × 3’ün bir başlangıç ​​olduğunu, ancak yeterince iyi olmadığını biliyoruz. “Bir toplantı sırasında daha fazla video eklemek ve mobil cihazlar için destek sağlamak için çalışmaya devam ediyoruz.”

Takımlar son aylarda büyük bir büyüme gördü ve şu anda günlük 75 milyondan fazla aktif kullanıcısı var, ancak insanlar işe geri döndüklerinde bu sayıları koruyabilecekleri görülüyor.

Bununla birlikte Microsoft, son zamanlarda aramaların ve toplantıların çıkmasına izin veren bir “çok pencereli deneyim” eklemek de dahil olmak üzere uygulamayı aktif olarak geliştirmektedir.

Bununla birlikte, Microsoft 7 × 7 çağrısının ne zaman geleceğini onaylamadı.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like