Sony Interactive Entertainment’ın başkanı ve CEO’su Jim Ryan bugün 4 Haziran’da bir dizi yeni PlayStation 5 oyununu sergileyecek özel bir dijital sunum açıkladı.

Ryan, “PS5’e gelen oyunlar, dünyayı kapsayan yenilikçi stüdyolardan sektördeki en iyileri temsil ediyor,” dedi Ryan. “Hem daha büyük hem de daha küçük, daha yeni ve daha köklü olan stüdyolar, donanımın potansiyelini gösterecek oyunlar geliştirmekte zorlandılar.”

Geleceğin Oyun yayını, resmi Twitch ve YouTube PlayStation kanallarında 1PM PDT / 9PM BST / 10PM CEST’te başlayacak ve bir saatten fazla sürecek.

Sony, şimdiye kadar yeni nesil konsolun dahili özelliklerini , yeni DualSense denetleyicisini ve birinci taraf oyunları için yeni bir PlayStation Studios markasını tanıttı ve bu da vitrin sırasında muhtemelen biraz göreceğiz. Şirket henüz gerçek konsolun kendisine bir göz atmayı planlıyor gibi görünmüyor.

Ayrıca, Sony’nin tatil sezonunda PlayStation 5 yayınlanmadan önce Microsoft gibi çok sayıda PlayStation 5 vitrine ev sahipliği yapacak gibi görünüyor ve Jim Ryan’ın “bu PS5 güncellemeleri serimizin bir parçası ve bundan sonra emin olabilirsiniz. haftanın vitrini, sizinle paylaşmak için hala çok şeyimiz olacak. “

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like