Oppo dün Renos 4 lansmanında ColorOS 7’nin yeni yinelemesini duyurdu. Oppo, kamera uygulamasına ve yeni sürümdeki AI geliştirmelerine daha fazla vurgu yapmış görünüyor. Güncellenmiş ColorOS 7.2 sürümü , süper gece video modu, güç tasarrufu, AI Repair ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni özellikler içerir.

Süper Gece Videosu

Oppo, yeni ColorOS 7.2’nin bir süper gece video modu ile geleceğini söylüyor. Yeni otomatik ay ışığı video algoritmasının bir videonun genel parlaklığını artıracağını iddia etti. Görüntü netliğini yaklaşık% 33 artırarak% 74’e çıkacak.

Şirket ayrıca, yeni kamera uygulamasının Reno 4 serisi ile birleştirildiğinde son derece düşük ışık koşullarında çekim yapabileceğini söyledi. Bu, doğru renklerle daha net ve daha parlak videolar verecektir.

Film modu

Yeni film modu videolara 21: 9 en boy oranı desteği ekleyecektir. Yeni çözünürlükle birlikte, önceden yüklenmiş çoklu film şablonlarına sahip 10’dan fazla film filtresinin varlığı, kullanıcılara gerçek bir sinema yaratma hissi verecektir.

Ayrıca, Oppo, bu yeni modelin kullanıcıların pozlama telafisiyle birlikte deklanşör hızını ayarlamasına izin vereceğini de sözlerine ekledi. Kaydı daha basit hale getirmek için birkaç parametre daha ayarlanabilir.

Oppo’nun Kamera SDK’sı: Üçüncü taraf desteği

Oppo, üçüncü tarafların yazılım geliştirme kitine erişmesine izin veren çok az şirketten biridir. Ayrıca stok kamera uygulamasının özelliklerini kullanmaya devam etmenizi sağlar. Şirket yeni ColorOS 7.2 ile trendini sürdürdü.

Oppo, yeni SDK sürümü ile, videodaki üçüncü geniş uygulamalara, süper geniş açı moduna, Sarsıntı önleme moduna erişim açtığını söyledi.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like