HTC’nin akıllı telefon piyasasındaki son birkaç yıldır içinde olduğu durum “hayal kırıklığı” olarak tanımlanabilir. Tayvanlı teknoloji şirketi, akıllı telefon konusunda pes etmek istemiyor. HTC için bu piyasada geleceğin nasıl olacağı ise oldukça belirsiz görünüyor. Ancak HTC Desire 20 Pro modeli ile birlikte şirketin yeniden kalkınmaya çalıştığını göreceğiz.

Bu model kısa süre önce Google Play Console üzerinde birkaç teknik özellik ile birlikte karşımıza çıktı. Listede cihazın gücünü Snapdragon 665 yonga setinden alacağı belirtilirken bu yonga setine ek Adreno 640 GPU’nun da sunulacağı söyleniyor.

HTC Desire 20 Pro modelinin ekranı ise 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olacaktır. Bu ekranın boyutunun ise 6.5 inç civarlarında olması bekleniyor. Ön kamera çözümü ise ekranın sol üst köşesine konumlandırılmış olan kamera deliği ile sunulacak.

Akıllı telefon modeli 6GB RAM’e sahip olacak ve cihazda ön yüklü olarak Android 10 işletim sistemi mevcut olacak. Dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olacağını bilsek de bu noktada hangi kamera sensörlerinin sunulacağı henüz bilmiyoruz. Ancak ToF sensörünün yüksek ihtimalle bu modelde olacağı söyleniyor.

HTC’nin bu modeli bu yaz piyasaya sürmesi bekleniyor. Cihazın nasıl bir fiyatlandırma politikası ile satışa sunulacağı ise henüz belli değil. Şirket önümüzdeki aylarda cihazı tanıttığı zaman tüm teknik detayları ile sizlerle paylaşıyor olacağız. Takipte kalın!

“HTC Desire 20 Pro Modeli, Google Play Console’da Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like