Nokia bugün Hindistan’da yeni 43 inç 4K LED Akıllı TV duyurdu. Android Pie çalıştırıyor ve dümende 1.0 GHz hızında bir CA53 dört çekirdekli işlemcisi var. Akıllı TV’de 16 GB depolama alanına sahip 2,25 GB RAM bulunuyor.

Nokia 43 inç 4K Smart TV, 300 nit parlaklığa ve 178 derecelik bir görüş açısına sahip bir LED panel kullanıyor. Ekranın üst, sol ve sağ tarafında ince çerçeveler var ve Dolby Vision, HDR10 ve MEMC teknolojisini destekliyor.

Ses açısından Nokia 43 “4K Smart TV’de 24W hoparlörler bulunur ve derin bas ve temiz ses tonları için JBL ses geliştirmeleri ile birlikte gelir. 4K TV ayrıca daha iyi bir ses deneyimi için Dolby Audio ve DTS TruSurround ile birlikte gelir.

Bu bir Android TV olduğundan, Google Play Store’dan uygulama ve oyun indirebilirsiniz ve ayrıca TV asistanında kısayol tuşlarına ve Google Asistan için bir tuşa sahip popüler video akışı uygulamalarını YouTube ve Netflix’i de destekler. Ayrıca, Smart TV’de yerleşik Chromecast vardır, yani akıllı telefonunuzdaki içeriği TV’ye yansıtabilirsiniz.

Bağlantı için Nokia 43 inç 4K Smart TV’de Bluetooth 5.0, Wi-Fi (yalnızca 2,4 GHz), 3x HDMI bağlantı noktası, 2x USB bağlantı noktası ve bir Ethernet bağlantı noktası bulunur.

Nokia 43 inç 4K Smart TV’nin fiyatı 31,999 INR (425 $ / 380 €) ve 8 Haziran’dan itibaren Flipkart’tan Hindistan’da satışa sunulacak.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like