OnePlus, 2 Temmuz’da birkaç yeni TV piyasaya sürüyor ve şirketin kurucusu ve CEO’su Pete Lau’ya göre, bu TV’ler daha uygun fiyatlı ve “daha akıllı” olacak. OnePlus forumlarındaki yeni bir blog yayınında Lau, yeni TV hakkında daha fazla ayrıntı paylaştı. %93 DCI-P3 kapsamına sahip olacak ve mevcut OnePlus QLED 55 “4K TV gibi Dolby Vision için sertifikalandırılacak.

Pete Lau, DCI-P3’ün neden önemli olduğunu açıkladı. HDR video çağında DCI-P3 standardı içerik oluşturucuların tercihi haline geldi. % 100’e kadar ulaşmak “son derece zor” olduğundan, OnePlus “olağanüstü”% 93 renk gamı ​​kapsamına girecektir.

OnePlus ayrıca görüntü kalitesini artırmak için bir dizi teknoloji geliştirdi ve buna Gamma Motoru adını verdi. Süper çözünürlük, dinamik kontrast, MEMC, vb. Gibi bir dizi işleme geliştirmesi içerir. Bu özellik paketi ile görüntü, daha keskin, daha temiz, daha akıcı olacak ve düşük kaliteli videoların bile üstün görüntü kalitesiyle çıkmasını sağlayacaktır.

OnePlus ayrıca Dolby Labs ile bağlantılarını çekiyor ve gelen TV’lere görüntü kalitesine daha da yükseltilecek Dolby Vision sertifikasını sunacak. Lau, blog gönderisini daha fazla standart yükseltilmesi ve daha fazla beklentinin aşılması vaadiyle bitirdi, ancak 2 Temmuz’a kadar beklememiz gerekiyor.

Daha fazlası için Güncel Haber Sitesi’ni takipte kalın. Bir sonraki haberde görüşmek üzere.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like