Huawei’nin son sıkıntılarına rağmen, akıllı telefon pazarında hala iyi bir mücadele veriyor. Yakın tarihli bir raporda, Çinli üreticinin Samsung’u dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi haline getirdiğini iddia ediyor. 

Eylül ayından itibaren Apple, iPhone 12 serisini tanıtacak. Bu, rekabetin daha da yoğun olacağı anlamına gelir. Samsung gibi en iyi telefon üreticilerinin bir stratejiye ihtiyacı var, aksi takdirde meyve suyu bitecek.

Göre Koreli medya ETnews , Samsung Electronics planları Ağustos ve ekim her ay yeni bir “stratejik” başlatmak akıllı telefon için. Şirket, Ağustos ayında Galaxy Note 20 serisini tanıtacak. Eylül ayında, Galaxy Fold 2’yi piyasaya sürecek  , Samsung Galaxy S20 Lite (Fan Edition) Ekim ayında gelecek. 

Raporlara göre, yeni Samsung Galaxy S20 modeli geliştiriliyor. Kaynaklar model numarasının SM-G780 (global) ve SM-G781 (Amerika Birleşik Devletleri) olduğunu iddia ediyor. Sekmeleri saklayanlar için Galaxy S10 Lite, SM-G770 model numarasına sahiptir. Bu telefon dahili olarak “Galaxy S20 fan” sürümünü kullanıyor ve üç sürüm olacak. 

SM-G780 dünya çapında 5G ve 4G versiyonlarında satışa sunulacak. Ancak, SM-G781 sadece 5G sürümünü sağlayacaktır. Şu an itibariyle, bu akıllı telefonun detayları net değil, ancak en az 128GB dahili depolama alanına sahip olacak. Bu cihaz ayrıca Android 10 sistemini One UI 2.5 kullanarak çalıştıracak.

Bu akıllı telefonun ne sunacağını tam olarak görmek için parmaklarımızı çapraz tutmamız gerekecek. Galaxy S10 serisinin de Lite varyantı olduğunu hatırlayın. Samsung Galaxy S10 Lite’ın en ilginç kısmı muhtemelen işlemcisidir. 

Bu akıllı telefon küresel olarak bir Snapdragon 855 ile birlikte geliyor. Bu, tüm Galaxy S10 serisinin kullandığı çiptir. Samsung Galaxy S120 Lite için durum buysa, bu akıllı telefon Snapdragon 865 ile birlikte gelecek.

ABD dışında, Samsung Galaxy S20 serisi Samsung Exynos 990 SoC kullanıyor. Birçok kullanıcı Exynos 990’ın performansına pek meraklı değil. Galaxy S20 Lite bir SD856 SoC kullanıyorsa, bu cihaz muhtemelen satış açısından daha iyi performans gösterecektir. 

İşlemci, Exynos çipi nedeniyle ürperen birkaç alıcıyı çekebilir. Samsung Galaxy S20 serisi birkaç nedenden dolayı zor bir başlangıç ​​yaptı. Global koronavirüs pandemisi, kamera yazılımı sorunları ile bağlantılı konulara yardımcı olmadı. Ancak, seri geri dönüyor ve şimdi beklendiği gibi performans gösteriyor.

KAYNAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like